MOSO på besøk i Halmstad

By redaksjonen

MOSO på besøk hos Høgskulan i Halmstad

MOSO besøkte tidligere denne uken Høgskulan i Halmstad (HH) som er en viktig partner. HH har bidratt med bred forskningsinnsats og utprøvning av teknologien med mål om å heve utdanningskvaliteten innen praksisveiledningen.

Arbeidet hos HH er viktig for utvikling av MOSO teknologien. Sara Karlsson delte positive erfaringer på hvordan MOSO blir anvendt innen kollegaveiledning i videregående skole. Lena Fors Bengtsson og Malin Elverskog presenterte hvordan MOSO skal forsøkes i barnehagelærer utdanningen. Forskeren Anki Wennergren oppsummerte erfaringer med bruk av MOSO for lærerstudenter i grunnskolen. HH er meget godt fornøyd med MOSO effektene dokumentert med forskning og gjennom tilbakemeldingen fra brukerne.

HH ønsker å utvide bruken av MOSO i 2020 til flere studenter og nye anvendelsesområder.

Lyst til å vite mer om dette? Sett av datoen 26.03.20 Da planlegges et nordisk «Seminar om veiledningsteknologi i høyere utdanning” i Halmstad.

Sara Karlsson deler erfaringer fra prosjektet kollega veiledning i Videregående skole.